Prijsopgave/Offerte informatie

Afhankelijk van de omvang en complexiteit van de klus en van uw wensen, kunt u met Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf een prijs per uur of een begroting (een kostenindicatie) of een vaste prijs voor het hele bouwtraject afspreken. Bij opdrachten die meer tijd vragen dan drie werkdagen, zal Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf eerst vrijblijvend alle benodigde werkzaamheden inventariseren. En daarna een vrijblijvende offerte uitbrengen voor u.

Offerte aanvraag

Aanvrager
Werkomschrijving
*
Materiaal:
Voeg foto's toe:

Reiskosten

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf werkt vanuit Tilburg. Als de afstand tot de opdracht niet meer bedraagt dan 30 kilometer (enkele reis), berekenen wij géén voorrijkosten. Is de afstand meer dan 30 kilometer (enkele reis), dan bedragen de voorrijkosten € 0,25 per kilometer, met een minimum van € 15,- per opdracht per dag. Dit is exclusief reistijd en parkeerkosten.

Betaling

Als wij komen tot een overeenkomst op basis van begroting of een vaste prijs, vragen wij u om voor aanvang van de werkzaamheden minimaal 30% van de totale offerte te voldoen. Pas na ontvangst van deze aanbetaling plannen wij een startdatum voor de werkzaamheden met u in. Bij werkzaamheden op regie basis is de bedoeling dat u als opdrachtgever alle benodigde materialen vooraf betaalt. Als de werkzaamheden langer duren dan 40 uur, geven wij u voor elke week een factuur met een urenstaat erbij.

Garantie- en waarborgregeling

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf hanteert haar Algemene Voorwaarden. Onze Algemene Voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Tilburg onder nummer 25502417, versie 110708.

Algemene Voorwaarden