Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf

Alles onder één dak!

Wij pakken alle klussen aan. Van klein tot groot, voor particulieren en bedrijven. U laat ons weten wat uw wensen zijn, wij denken met u mee en gaan aan de slag. Onder Bouwen: van begin tot eind leest u over onze expertise in het overnemen van uw totale bouwplannen. Maar ook kleine klussen kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderhoud

Het onderhoud van panden vergt veel tijd en moeite. Stilstaan is achteruitgaan, lijkt hier het motto. Ook voor alle onderhoudswerkzaamheden, incidenteel of structureel, heeft u Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf de ideale partner. Betrouwbaar en representatief.

Bedrijfs- en vastgoedonderhoud

In uw bedrijfspand ontvangt u uw klanten en werken uw werknemers. Daarom moet het er uiteraard ‘op en top’ uitzien en is onderhoud noodzakelijk. Een lekkend toilet moet snel gerepareerd worden en de ontvangstruimte kan soms wel een likje verf gebruiken. Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf neemt deze klussen graag van u over, en biedt daarbij service, kwaliteit en representatieve uitvoerders.

Of u wilt een leegstaand pand verhuren of verkopen dat eerst nog verhuur- of verkoop klaar gemaakt moet worden. Denk aan het behangen van een woonkamer of het verhelpen van schade aan het plafond. Door onze flexibele planning kunnen wij snel aan uw wensen tegemoet komen.

Onderhoudscontract

Niet alleen voor eenmalige klussen maar ook voor regelmatig onderhoud bent u bij Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf aan het juiste adres. Aan wat voor werkzaamheden moet u denken bij een onderhoudscontract? Eigenlijk aan alle vormen van huismeestertaken, zoals het vervangen van verlichting, schilderwerk, stukadoorswerkzaamheden, plaatsing van deuren, het onderhoud van sloten en nog veel meer. Een onderhoudscontract sluit u voor uw bedrijfspand, of bijvoorbeeld voor uw studentenhuis.

Wij hebben dit soort onderhoudscontracten inmiddels gesloten met diverse verhuurmakelaars, verenigingen van eigenaren, beheersverenigingen en woningcorporaties.

Onderstaande opsomming van klussen geeft u een indruk van de diversiteit van onze dienstverlening.

Alle renovatie- en onderhoudswerkzaamheden:

 • Plaatsen/renoveren van badkamer, inclusief voorzieningen
 • Plaatsen/renoveren van keuken, inclusief voorzieningen
 • Plaatsen van kozijnen, deuren, ramen en glas
 • Aanbouw of opbouw, zoals bijvoorbeeld een serre of dakkapel
 • Na-isolatie van daken en zolders
 • Timmerwerk
 • Tegelwerk
 • Stucwerk
 • Elektra en loodgieterswerk
 • Schilderwerk en behangen
 • Radiatorombouw en lambrisering
 • Inbraakpreventie
 • Reparatie inbraakschade (eventueel treffen noodvoorzieningen)
 • Slot uitboor service
 • Woningaanpassing voor senioren en minder validen
 • Plaatsen van carport, tuinhuisje, erf-afscheiding en leggen bestrating
 • Reiniging door middel van hogedruk
 • Wij werken ook in het buitenland

Domotica

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf is een specialist in Domotica. Domotica is een ander woord voor huisautomatisering. Hiermee wordt de integratie van technologie en diensten bedoeld, ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven. Bijvoorbeeld door het koppelen van audio/video, verwarming-, airco-, alarm- en andere systemen aan een netwerk, welke vervolgens eenvoudig te bedienen zijn.

Elektra

Naast de mogelijkheden die Domotica biedt, blijft ook elektra een vakgebied dat om expertise vraagt. Expertise die Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf in huis heeft. U kunt bij ons terecht voor onder andere de volgende werkzaamheden:
aanleg en aanpassing van de complete elektrische installatie, vernieuwen van de meterkast, levering van installatiemateriaal.
Leveren van oplossingen voor streaming audio/video en netwerk opslag, onderhoud van elektrische installaties, oplossen storingen en audio/video-oplossingen.

Bouwen

Of het nu gaat om nieuwbouw, verbouwing, renovatie of onderhoud, wij zijn u graag van dienst. Bij kleine klussen, maar ook bij hele grote! Want uw bouwproject en de zorgen er omheen nemen we graag van u over: van begin tot eind. Juist in het overnemen van het totale traject zult u de toegevoegde waarde van Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf herkennen.

Waar mag u op rekenen?

U kunt bij ons geen nieuw huis uitzoeken. Maar we helpen u graag bij het vinden van een architect die aansluit bij en zich kan inleven in uw ambities en woonwensen. En zodra de bouw is gestart, na de benodigde tekeningen en vergunningen, houden wij rekening met uw wensen en de ideeën van de architect. We denken mee en helpen met goed doordachte oplossingen.

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf is ook de juiste partner als het gaat om verbouwing of renovatie van uw huis. Van het plaatsen van een dakkapel, de aanbouw van een serre, het realiseren van een overkapping of garage tot en met een complete renovatie.

Elke klus wordt vooraf met u doorgesproken. We stellen een plan van aanpak en planning op, zodat duidelijk is wat er wanneer gaat gebeuren. Wij onderhouden de contacten met de architect en met alle andere partijen die nodig zijn om uw droomhuis te realiseren.

Tijdens het bouwproces wilt u goed geïnformeerd blijven over de voortgang. Logisch! Op gezette tijden, zoals bij aanvang en afronding van elke bouwfase, houden wij u op de hoogte. En krijgt u tijdens de bouw nieuwe inzichten of wilt u iets toch liever anders uitgevoerd zien? Geen probleem. Laat het ons weten en wij informeren u over de mogelijkheden, planning en kosten.

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf gaat voor duurzaam bouwen. Dit betekent dat we werken met de beste, duurzame materialen en een kwaliteit neerzetten, die meegaat tot ver in de toekomst. Maar ook dat wij vertrouwd zijn met de nieuwste energiezuinige installaties. En dat we onze expertise op het gebied van Domotica inzetten, waarmee u niet alleen verder bezuinigt op energie, maar waarmee ook het comfort en de veiligheid van uw woning toenemen.

Ook na de bouwperiode wilt u er zeker van zijn dat alles aan uw woning in orde is én blijft. Aruna Bouw,- & Interieur verhelpt eventuele gebreken die na de bouw aan het licht komen. Gegarandeerd, snel en vakkundig. Ook helpen wij u desgewenst met service en onderhoud. Onze Onderhoudscontracten verzekeren u tegen alle risico’s die met een woning gepaard kunnen gaan

Huurhuis service

Wanneer u gaat verhuizen vanuit uw huidige huurwoning, komt de woningbouwvereniging bij u langs om te kijken wat er allemaal moet gebeuren voordat u de woning kunt overdragen. Hierbij kijken ze vooral naar door uzelf aangebrachte veranderingen, zoals bijvoorbeeld in de keuken of badkamer. Maar ook naar de vloerbedekking, plafonds, gaten in muren enz. Na het bezoek krijgt u van de woningbouwvereniging een rapport waarin staat wat er nog moet gebeuren. Daarbij ook de vermelding van de kosten die de woningbouwvereniging bij u in rekening brengt als u die aanpassingen niet voor de overdracht doorvoert.

Laat het Aruna regelen!

U kunt Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf inschakelen om deze aanpassingen voor u te verzorgen. Dat zal in de praktijk vele malen goedkoper zijn dan de kosten die de woningbouwvereniging u gaat berekenen.