Over ons

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf is opgericht in 2008 en inmiddels uitgegroeid tot een gerenommeerd en innovatief bouwbedrijf in Tilburg. Wij hebben een andere kijk op bouwen; wij gaan uit van het bieden van een totaalconcept. Bouwen: van begin tot eind dus. Uw wensen zijn het uitgangspunt, daarna nemen wij in goed overleg de organisatie uit uw handen. Naast het uitvoeren van losse bouwprojecten voor de particuliere en zakelijke markt zijn we dus zeer actief in projectbegeleiding en advisering. Wij leveren onze diensten in o.a. Breda, Den Bosch, Eindhoven, Oisterwijk en Tilburg.

Vakmensen in dienst

Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf is een gezond en groeiend bedrijf. Wij hebben uitsluitend vakmensen in dienst met een jarenlange ervaring in de bouw. We werken met vaste krachten en tijdens de bouw heeft u één vast aanspreekpunt. Onze werknemers werken hard om de totale projectduur zo laag mogelijk te houden. Om het eventuele ongemak voor u tot een minimum te beperken.

Klanten

Wij zijn al jarenlang actief in de bouwwereld, en hebben hier een indrukwekkende portefeuille aan overhouden. Neem daarom eens een kijkje op onze Facebook pagina! Dat geeft u een goed beeld van ons werk.

Ons klantenbestand bestaat uit:

  • Particulieren
  • Retail (winkels en winkelketens)
  • Zorginstellingen
  • Bedrijven
  • Overheidsinstellingen

Onze klanten zitten in heel Nederland. Maar het merendeel van onze opdrachtgevers is te vinden in de regio Noord-Brabant.

Maatwerk

Met Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf kiest u voor maatwerk, niet voor standaardoplossingen. Daarbij is samenwerking het sleutelwoord. Met u en met de architect. Daarbij stellen wij ons constructief en flexibel op. Wij zijn creatief in technische oplossingen, zonder de financiële kant voor u uit het oog te verliezen.

Betrouwbaar

Kiest u voor Aruna Bouw,- & Interieurbedrijf, dan kies u voor een betrouwbare partij. Een echte partner. Wij passen de nieuwste bouwmethodes toe en gebruiken de beste materialen. Wij doen geen concessies aan kwaliteit, en laten ons leiden door uw wensen en eisen.

U kunt altijd op ons rekenen: bij Aruna bouw,- & Interieurbedrijf geldt: afspraak = afspraak!